Clothing

Waar is Albababy voor?

Alba begon met een geboorte in een gezin en de wens van een moeder om haar nieuwe babymeisje te kleden in kleding met een uniek ontwerp, dat was gemaakt van zacht organisch materiaal en outfits die waren ontworpen met de specifieke behoeften van kinderen in gedachten, dat wil zeggen die werden gemaakt om te spelen. De naam Albababy verwijst specifiek naar een lijn kinderkleding gemaakt door het bedrijf,

De Deense ontwerper Majken Banke creëerde het assortiment (en het bedrijf Alba) toen ze werd herinnerd aan haar eigen jeugd nadat ze bevallen was van haar dochter; haar ontwerpen zijn geïnspireerd door haar eigen ervaringen uit haar kindertijd naar het heden te brengen.

Alba produceert een reeks kinderkledingmerken, variërend van Baby tot Kid tot Atracktion voor tieners, zonder het oorspronkelijke idee van het bedrijf uit het oog te verliezen. Ze werken met duurzame materialen die zijn ontworpen om door meer dan één kind te worden gedragen, aangezien het bedrijf de verantwoordelijkheid neemt voor de zorg voor de planeet voor toekomstige generaties.