Clothing

Albababy: alles wat je moet weten

Albababy is een draagzak die is ontworpen om het dragen van uw kind beter beheersbaar en comfortabeler te maken. Albababy helpt ouders hun baby’s vanaf de geboorte tot 50 pond te dragen, wat betekent dat het voor het eerste levensjaar van een baby kan worden gebruikt. Met Albababy kun je je baby in verschillende houdingen dragen, zoals voor, achter en op de heup. Het wordt geleverd met een ergonomisch ontwerp dat het gemakkelijk te gebruiken maakt, zelfs voor nieuwe ouders die nog nooit een draagzak hebben gebruikt!

1) Wat maakt het uniek?

Het is ontworpen om het gewicht van uw kind gelijkmatig over uw rug en heupen te verdelen. Het kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot 50 pond. Makkelijk mee te nemen in het vliegtuig, hij past namelijk onder een vliegtuigstoel! Albababy heeft vakken voor persoonlijke spullen zoals sleutels of creditcards, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze achterlaat als je eropuit gaat met je baby op sleeptouw. Het wordt geleverd met een capuchon die beschermt tegen zon en regen, terwijl de kleintjes gezellig en comfortabel blijven tijdens buitenavonturen!

2) Hoeveel kost het?

Het is momenteel te koop voor $ 129, inclusief gratis verzending! U kunt er ook voor kiezen om in drie termijnen van $ 40 te betalen.

3) Waar kan ik het kopen?

Je kunt het rechtstreeks kopen op de AlbabaBaby-website of via hun Amazon-winkel.
Mis de kans niet om dit geweldige product te hebben.